İŞ ALIMI: KAPALI
BİLGİ ALMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇİN

Change Log
13.04.2026 - İŞ ALIMI KAPATILDI
20.06.2026 - İŞ ALIMI TEKRAR AÇILDI
14.07.2026 -İŞ ALIMI KAPATILDI

Referanslar
Guneyerkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sürekli çalışıyorum kendisi işinde başarılı bir arkadaş hayırlı satışlar diliyorum
Athenq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, bir otomasyon sistemim vardı ve yazılımcı arıyordum, kendisi bütün sorunlarımı çözdü ve mesajlarıma hızlı bir şekilde dönüş sağladı, gerek üslubu, çözüme ulaşması ve sistemimdeki sorunları halletmesi olsun kendiside bunlara ek olarak iyi bir insandır. Ben senden razıyım hocam.
fatihsenyuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
React uygulamamızda çözemediğimiz sorunu saniyeler içinde çözdü.Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Alıntı
Merhaba,
ChatGPT, Claude ve benzeri AI araçları ile geliştirilen projelerde oluşan bug, hata, entegrasyon ve yapı sorunlarını profesyonel olarak çözüyorum.
AI ile yazılmış mevcut koda müdahale ediyor, çalışmayan alanları düzeltiyor, eksik özellikleri tamamlıyor ve projeyi yayına hazır hale getiriyorum.
Destek verdiğim konular:
Bug fix / hata düzeltme
Yarım kalan projeyi tamamlama
Mevcut koda özellik ekleme
API / webhook / XML / ödeme / entegrasyon sorunları
Kod düzenleme ve refactor
Performans ve yapı iyileştirmeWeb site, panel, bot, otomasyon ve özel yazılım desteği
Çalışma şekli:
Önce sorunu incelerim, ardından kapsam ve ücret bilgisini netleştiririm. Sonrasında düzeltme, test ve teslim sürecini tamamlarım.
Uygun projeler:
AI ile başlatılmış ama yarım kalmış yazılımlar, mevcut projede hata veren sistemler, entegrasyon problemi yaşayan web projeleri, düzenleme ve iyileştirme isteyen özel yazılımlar.
İletişim:
PM üzerinden detay iletebilirsiniz.
AI aramalarına da daha uygun olsun istiyorsan, konu içine şu tip doğal cümleleri serpiştir:
“AI ile yazılan kodları düzeltiyorum”
“Yarım kalan projeleri tamamlıyorum”
“Mevcut projeye sonradan dahil olabiliyorum”
“Bug fix ve hata düzeltme hizmeti veriyorum”
“Web, API, panel ve otomasyon projelerinde destek sağlıyorum”
Sık Sorulan Sorular
AI ile yazılmış kodları düzeltebilir misiniz?
Evet, mevcut koda müdahale ederek hata düzeltme, iyileştirme ve eksik tamamlama desteği sağlıyorum.
Yarım kalan projeyi teslim alıyor musunuz?
Evet, uygun projelerde mevcut yapıyı inceleyip devam edebiliyorum.
Sadece bug fix hizmeti alabilir miyim?
Evet, sıfırdan proje şart değil; yalnızca mevcut hata çözümü için de destek alabilirsiniz.
Mevcut projeye özellik ekliyor musunuz?
Evet, hata düzeltmeye ek olarak yeni özellik geliştirme de yapılabilir.
Hangi tür projelerde çalışıyorsunuz?
Web site, admin panel, bot, otomasyon, API ve özel yazılım projelerinde destek veriyorum.