Çarşamba günü her zaman yürüdüğüm yolda 2 adet köpek saldırdı. Önce siyah renk köpek beni uzaktan görür görmez üzerime hızla koştu bunu gören beyaz renk köpekte onunla beraber üzerime koşarak ısıracak yakınlıkta saldırdılar, soğukkanlı davrandım sadece tekme atıp uzaklaştırmak istedim ama böyle bir saldırı olacağı aklıma hiç gelmedi arabaya veya motora koşuyorlar sandım direk bana koştular.

Normal şekilde yolda yürürken bu olay oldu ve hemen köpeklerin fotoğrafını çekip belediye Whatsapp grubuna foto, video, ses kaydı ne varsa attım ve durumu bildirdim ve cevap alamadım dalga geçer gibi sadece "Değerli hemşehrimiz şikayetiniz nedir?" yazdılar ve sonra cevap vermediler.

Bende belediye binasına giderek şikayet edeyim dedim. Şikayet masasında işe yeni başlamış hiç birşey bilmeyen beni dinlemeyen, umursamayan bir bayan gördüm. Yapacağım bir şey yok der gibi bakıyordu ve lafın arasında bu olaylarda müdehale edebilmemiz için "Köpeğin sizi ısırması ve hastane raporunuz olması lazım" dedi.

Bu olay İzmir de oluyor bakın anadolunun bir köyünde ormanlık alanda şehre uzak biryerde değil şehrin göbeğinde insanların yoğun şekilde yaşadığı bir alanda oluyor. Bu köpekler o bölgedeki parkı sahiplenmiş ve en az 4 tane var. Yakında okulda var yani çocuklarada saldırabilirler korkan çocuk yola atlayabilir araba çarpabilir her şey olabilir.

Benzer durumu yaşayan ve ben bu şekilde yaptım ve müdehale edildi diyen var mı?