sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle 1 aydır aynı proje üstünde çalışıyoruz. En düşük paketle başladım, chatgpt den sonra sudan çıkmış balığa döndüm yok böyle birşey dedim resmen, aşırı ama aşırı gelişmiş korkunç derecede iyi. Ama tokenlerim çok çabuk doluyordu kızağa alıyordu bizi resmen. Sonra şirket en büyük paketi aldı sağolsun 😂

Edit : 2022 de ilk gpt konusunu açtığımı hatırlıyorum forumda
https://www.r10.net/off-topic/346389...penai-com.html
Gerçekten konuyu görünce şaşırdım, ben de o zamanlar böyle tepkiler vermiştim. İşin hiç bu kadar büyüyeceğini tahmin edemedik hahaha

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet tam olarak budur. VS code eklenti olarak kurabilirsiniz. Tek sıkıntısı çoğu zaman sizden bash için komut istiyor evet diyip devam etmesini sağlamanız gerek.

nskl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen ayni session icerisinde prompt gecmisinizi temizlemeniz gerekiyor, aksi takdirde hem cok fazla token harcarsiniz, hem de böyle ufak tefek problemlerde "kafasi karisir"
Ben de geçmişi hatırlaması için tutuyordum sohbeti. Bir de böyle denerim teşekkürler.

Pixxu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Openclaw kullanın hocam
Hocam valla yapay zekaya doydum artık. Claude pro, cursor pro, gemini pro, copilot pro, GPT plus, GLM pro var. Daha fazla çeşit istemiyorum artık

persius35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorgun olabilir
Suyu da bitmiş olabilir bakmak lazım