aynı hocam bende

reel işten kriptoya bakmaya pek zaman kalmıyor ama merakta var. dedim işime yarar belki diye böyle bir bot yaptım. özelliklerini yazayım, ne iş yaptığını yazayım;
- Ayarlar kısmından işlemleri nasıl açacağını belirliyorsun önce. Kaldıraç miktarı, her işleme ne kadarlık tutarla girecek, marjin tipi, kaç sinyal gelirse işlem alacak, eş zamanlı en fazla kaç işlem açacak, Stop ve Kar al seviyesi vs.
- Favoriler kısmı oluşturdum. oraya ister TXT dosyasına yazdığım koinleri alıyor dışardan, ister volatilitesi en yüksek 30 koini alıyor ve bunları çeşitli kriterlere göre kontrol ediyor. LONG veya SHORT'a uygun olan olursa aralarında işlem açıyor.
- Aynı zamanda birde karaliste oluşturdum

çok fazla zarar yazan koini kara listeye alıyor ve o koinde ben listeden çıkarmadığım sürece işlem almıyor.
- İşlemler için birde zaman aşımı koydum. mesela 15dk boyunca işlem açık ama TP olmamış bu sürede. eğer işlem kardaysa 15dk dolunca belirlediğim kara ulaştıysa market fiyatından kapatıyor, zarardaysa kara geçip belirlediğim orana kadar bekliyor.
- en altta da grafikler ve bir kaç tablo daha oluşturdum. burada Karlı işlem/Zararlı işlem oranının işlem kapandıkça durumunu ve kasanın her işlem sonunda ne durumda olduğunu gösteriyor. onların altında da her saat için kaç işlem açıldığı, bu işlemlerin win rateleri ve ne kadar kar/zarar edildiği yazıyor. şimdi o kısmı zaman filtresi koyuyorum. 1 saatlik, 6 saatlik, 12 saatlik, 1 günlük vs gibi filtreler olacak. her biri için ayrı gösterim sağlayacak. belki bazı zamanlarda çok kötü performans gösterirken, bazı zamanlarda çok iyi perforans gösterecek. ona göre stratejiyi geliştirebilirim. he bunun için ilerde hangi zaman aralıklarında işlem alsın-almasın kısmı da ekleyebilirim tabi.
durum özeti bu hocam

yani sağlıklı çalışır ve başarı yakalarsa benim için bulunmaz nimet olacak. he olmazsa da denedik deriz

ama 24 saat aralıksız çalıştırıp stratejinin neresi değişmeli, neresi doğru analiz edip ona göre strateji belirleyeceğim. bakalım zaman ne gösterecek
inşallah hocam. reel işimdeki projeyi tamamladım, 1-2 gün boşluk vardı dedim böyle birşeye niyetleneyim bakalım ne olacak. kullanımı çok kolay hocam zaten. ayarları gir, risk filtrelerini belirle başlat mantığı var. tabi asıl önemli kısım da bunlar ama en azından işleme başla butonuna basmak için çok dallanıp budaklanmıyor yapılacaklar.