Arkadaşlar claude üstünden webde yayınlanmayacak, sadece pc üstünde çalıştıracağım bir trade bot yazmaya başladım (reel işimden dolayı kriptoya adam akıllı bakamıyorum, en azından böyle detaylı bir bot yaparsam ve az çok başarılı olabilirsem diye başladım buna). sonuna doğru geldiğimi düşünüyorum tabi ince ayarlar kodlama ve özellikler bittikten sonra bakılacak. şimdilik ekran görüntülerini aşağıda paylaşıyorum. Sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum özellikler, sayfa yapısı veya bu script dahilinde herhangi bir konu için. sizde nasıl olmuş arayüz? aktif olarak çalışıyor şu an bu arada. Simüle modunda ama gerçek işlem de alıyor. kodlama kısmı bitene kadar gerçek para ile işlemlere girdirmiyorum. özellikler tamamlandıktan sonra açacağım o kısımda.
tekrar yazayım, işlem oranlarına bakmayın. kaldıracı, kar zarar yüzdelerini görüyorsunuz zaten. Win rate yüksek olmasına rağmen 1 işlem bitiriyor bu oranlarda. o detayları bota ekleyeceğim başka bir özellik kalmadığında bakacağım.
KOYU TEMA
AÇIK TEMA
Bu arada botu çalıştırınca aşağıdaki 2 kısım aktif oluyor. ss lerde onlar görünmüyor. ayrıca ekliyorum o kısmı.
PERFORMANS RAPORU 1.sayfa (DOĞRUDAN SAYFADAKİ BUTON İLE PDF HALİNDE DIŞARI AKTARIYOR)
PERFORMANS RAPORU 2.sayfa