İngiltere şirketi acıp stripe acabiliriz
Burası reklam alanı veyahut başka bir yer değil tartışma konusu. Ayriyeten STRİPE için hiç bir şekilde yurt dışı tabanlı bir ülke gerekmiyor şu insanları kandırmayı bırakın. Hali hazırda Stripe ve shopify mevcut fakat kullanmak istemiyorum Ve bunları kullanmak için yurtdışı şirket gerekmiyor.
Hocam hileyi kolay kolay kabul etmezler. Sizin için en iyi çözüm, oyun e-pin vb. satışı yapılan siteler ile anlaşıp key olarak satmanız. Oralarda hileler çokça satılıyor.
EPİN Siteleriyle anlaşmama gerek yok shopier üzerinden otomasyon kurabilirim kişi satın aldıktan sonra sipariş numarasını sisteme girerek yine alabilir siparişini otomasyon kurmaktan yana sorun yok amaç pos arayışı ki zaten pos dijital ürünlere verilmiyor. Dijital ürünler için SHOPİER tarzı LİNK MAĞAZA hizmeti suran yerleri kullanmak.
Weepayde bu şekildeydi kapandı. Diğer pos veren yerler de riskli gözüyle bakıyor ya pos vermiyor ya da ödemeler 14 gün sonra 1 ay sonra v.s yapılıyor. Fakat şuanda shopier alternatifi bir yer buldum mantık aynı mantık ve daha iyi gibi. Bakalım deneyip göreceğiz.
Kaç gündür pos arıyorum bende ama hiç bir yer vermiyor malesef tek çözüm kıbrıs şirketi gibi görünüyor şuanlık ya
Ne satışı yapıyorsunuz?