demirmedyaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel hikayeymiş hocam. Telefonda PS Touch ile içerik üretip 10K aboneye ulaşmanız gerçekten iyi başarı. UC işine girmeniz de baya girişimci hareket olmuş. İlk kazançların böyle küçük olup unutulmaması ayrı bir şey zaten 😄 Vantilatör detayı da tam PUBG oyuncusu hareketi olmuş.

2008 için 160 TL baya iyi para hocam. O zamanlar internetten para kazanmak bugünkü kadar yaygın da değildi. Ne üzerinden kazanmıştınız merak ettim.

Enişteye 2 TL ile cevap vermek güzel olmuş 😄 Ama asıl olay 1 ay sonra araba parası çıkması. O dönem YouTube gerçekten erken girenlere güzel kazandırmış.

Onları hatırlıyorum hocam baya popülerdi bir dönem. Aylık 50-100$ o yaşlarda gerçekten iyi para. O zamanlar internetten para kazanmanın farklı yolları vardı.

O zaman için 110$ gerçekten iyi kazanç hocam. Çekle para gelmesi de ayrı nostalji olmuş. Ama bankaların komisyonu gerçekten insanı üzüyor.

O da ayrı girişimcilik aslında hocam 😄 Küçük yaşta hurda toplayıp satmak baya klasik ama güzel bir başlangıç.

Lisans işleriyle başlamak güzel hocam. İlk kazanç zaten küçük olsa da insanın motivasyonunu baya artırıyor.

Adsense çek dönemleri gerçekten ayrı bir dönemdi hocam. Lise çağında 120 TL almak o zaman için gerçekten büyük para. Sonrasında 450K kazanç da baya iyiymiş.

Hesap satışıyla başlayan çok kişi var hocam. Küçük rakamlar ama insanın ilk internet kazancı olduğu için ayrı bir yeri oluyor.

En güzel tarafı da bu aslında hocam. İnsan ilk kazancıyla aldığı şeyi hiç unutmuyor. O yatak da baya güzel hatıra olmuş.

Link kısaltma siteleri de bir dönem baya popülerdi hocam. Ama 2. kazançta site satıp 600 TL almak güzel yükseliş olmuş.

2003 baya erken dönem hocam. O zaman forumdan banner ile para kazanmak gerçekten iyi işmiş.

Hocam bu baya farklı hikayeymiş 😄 Sülük toplayıp satmak da ayrı girişimcilik olmuş gerçekten.

Hocam o hikaye baya tanıdık geldi 😄 Eğer gerçekten öyleyse tarihin en pahalı pizzası olabilir.
Site satmamıştım kodlamıştım ama html ve dünyanın en berbat sitesiydi öğretmenim aracılığı ile bulmuştum ortaokulda bayağı iyi paraydı o zaman için