Limoncuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu durumdan sizin gibi bizlerde bir çok kişi rahatsız değil mi zaten, ben 72 saat mesai yaptığım aralık ayı olduğu için 2026'girmeden yaptığım mesainin tamamını devlet aldı vergi ayı ıvır zıvırı yüzünden benimle birlikte çalışmadıkları belli kimsenin işi veya yaptığı şeyler kolay değil. sürekli bir kazanç kazanmayacağımı bildiğim halde yılda 2 kere ödeme alırım diye her ay ödeme yapmak bana mantıklı gelmiyor

mesela btc server sistemi var 1tb disk ubuntu ile çözülüyor ama kripto kullanımı alımı satımı bile ülkemizde artık zor bir hale gelecekken benim alternatif arıyor olmamı bu şekilde değerlendirmeyin bende herkes gibi çözüm arıyorum çünkü bireysellere hiç bir hizmet verilmiyor
İngiltere şirket açma imkanı yoksa, Kendinizi bir yerde sigortalı gösterip şahıs firması gösterin bence yılın sonunda defter ücretiniz olacak sadece. Bağkur olmayacak sigortanız olursa. Hatır sigortası yasal mı bilmiyorum uzmana sormak lazım tabii.

Ben şirketimle iş yaptım gelir vergileri aşırıda kötü gelmedi bana, bilmiyorum durumunuzu tabii 10000 lira kazandım 2500'i veya 1500'i devlete bana çok da kötü gelmedi. Her şey kredi kartından geçiyor güzelce takside bağlıyorum her şeyi. Nakit yok bende her zaman borç var.