netpositive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse vergi vermek istemiyor ama zorundayız. Ben açıkçası yasal olabilecek her türlü yolla en az vergi ödemeye çalışıyorum. 850 liranın bile peşine düşecek durumda vergi dairesi ondan ödemek lazım.
Evet sert oldu biraz, açıkçası "sanal post" tabirini duymaktan bıktım. Gerçekten mi, yani bu sanal postu kim uydurduysa varya halkın ağzına güzelce dolanmış.

Vadesiz hesap açmak bile çok zor şu zamanda, ben şirketime 1 ay sonra açabildim dilekçe yollayarak.

İşkence gibi.
hocam bu durumdan sizin gibi bizlerde bir çok kişi rahatsız değil mi zaten, ben 72 saat mesai yaptığım aralık ayı olduğu için 2026'girmeden yaptığım mesainin tamamını devlet aldı vergi ayı ıvır zıvırı yüzünden benimle birlikte çalışmadıkları belli kimsenin işi veya yaptığı şeyler kolay değil. sürekli bir kazanç kazanmayacağımı bildiğim halde yılda 2 kere ödeme alırım diye her ay ödeme yapmak bana mantıklı gelmiyor

mesela btc server sistemi var 1tb disk ubuntu ile çözülüyor ama kripto kullanımı alımı satımı bile ülkemizde artık zor bir hale gelecekken benim alternatif arıyor olmamı bu şekilde değerlendirmeyin bende herkes gibi çözüm arıyorum çünkü bireysellere hiç bir hizmet verilmiyor