MaxiGeyik sandım işler öyle yürümüyor maalesef compliance pci dss vb yok bankalar sizi uçurur.
Ayrıca herkes sanal post diyor buna nedense, öncelikle şunun adını düzgün söyleyin sonra fikrinizi beyan edin derim.....
Sanal pos alamıyorsunzu çünkü Türkiye'de CC fraud deli gibi yapılıyor, onu da gençlerin ekonomik durumunu batıran siyasi iklim neden oluyor dolayısıyla kısır döngü.
Legal kazanç olmayınca = illegale yönelme illegale yönelince yasal kazanç sağlayanların hayatını zorlaştıracak sonuçlara neden olma.
Teşekkür ediyorum. Mevcut iktidarı ve destekleyenleri olarak tabii ki vergimizi verelim; vergi önemli sonuçta. Kazanç sağlamasak bile vergi vermeliyiz çünkü zaten sigortalı işlerimizden kesilen vergiler hükümetimize yeterli değil. 🙂
Öncelikle bu bir fikir konusuydu; ben sadece fikrimi beyan ettim. Mali müşavir olabilir misiniz acaba? Biraz sert çıkış yaptığınızı düşünüyorum.
Kendi ödeme yöntemim olan Kripto - Roketpay sistemini oluşturdum.
Sizin dediğiniz oldukça mantıklı ve basit yapılabilir,direk olarak Bankalar sizlere API sunuyorlar(eğer şirketseniz) eğer şirket değilseniz de qnb gibi her para geldiğinde mail atan bir bankayla çalışırsanız mailinizd imap ile erişip yapabilirsiniz. Tarayıcıya hiç gerek dahi yok.
Son bakiye ile ondan önceki bakiye mantığı çok saçma bilgin olsun aynı anda 2 kişi ödeme atarsa patlarsin açıklama yazdır açıklamalar uyuşuyorsa ödemeyi onayla
yalnızca öylesine düşünüp açtığım bir konuydu hocam o yüzden öyle çok düşünmedim üstüne