Merhaba hocalarım
Yemeklerden sonra halsizlikten dolayı gittiğim hastanede diyabet tip 2 ve karaciğer 3. Evre yağlanması olduğunu öğrendim
Devlet hastanesindeki doktor GLİFİX VE JARDIANCE ilaçları verildi yan etkiler ağır ilaçlar. Özele gittim oradaki Doktorda Sadece GLİFİX Kullanmamı söyledi
Yaş 27 Boy 170 kilo 90 aslında neyden olduğu belli kilolarımdan dolayı sağlıksız dengesiz beslenme hareketsizlikten bu duruma geldim.
Ben bu süreci ilaçsız spor ve beslenme ile çözmek istiyorum aramızda bu durumu yaşayan ilaçsız çözen var mıdır ?
kesinlikle ilaç almak istemiyorum glifix denen ilaç kanser riskinden dolayı almanya fransada yasaklanmış ayrıca ödem tutuyor Jardiance ise kanlı idrar gibi sıkıntılı yan etkisi bulunuyor
Hayırlı akşamlar hocam, öncelikli ihtiyacınız muhtemelen iyi bir doktor ve disipli tedavi sürecidir; alanında iyi doktoru bulduktan sonra da verdiği tavsiyeleri ve direktifleri istisnasız bir şekilde uygulamanız gerekiyor, bu konuda bizim gibi insanların verebileceği bir tavsiye yoktur; en fazla moral desteği verebiliriz, Allah şifalar versin hocam, çok geçmiş olsun