Merhaba arkadaşlar, blog siteme yıllar önce cloudflare kurulumu yaptım. Bu süre içinde hiç hosting değişimi vs de yapmadım. Ancak şuan hosting paketimin bulunduğu sunucu değişecek. Dolayısıyla cloudflare ayarlarını da güncellemem gerek. Ancak bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ve internette de düzgün bir yolunu bulamadım. Bunun kolay bir yolu var mıdır?

GÜNCELLEME:
Merhabalar arkadaşlar, bu konuyu ileride okuyacak arkadaşlar için güncelleme yapıyorum. Hosting şirketim sunucu değişikliği işlemini yaparak bana yeni İP adresimi iletti. Daha sonra ben cloudflare üzerinden dns kayıtlarındaki A kayıtlarını güncellemeye başladım. İftar ezanına 3dk kalmıştı bende 1dk içerisinde sadece ilk 5 kaydı güncelleyip kalktım diğerlerini sonra değiştiririm diyerek bilgisayar başından kalkıp telefonumda web sitesi sayfasını yenileyince siteye ulaşılamıyor uyarısı gitmişti ve siteye giriliyordu. Yani sadece ilk 5 A kaydını güncellemem bile yetmişti. Ve kayıtlar çok hızlı güncellendi sitede hiç kesinti bile olmadı neredeyse. 1dk site anca kapalı kaldı sonra hemen açıldı. Daha sonra diğer kayıtları da güncelledim tabii. Yani çok sorunsuz sıkıntısız bir süreç oldu. Bu konunun altına cevap yazan herkese çok teşekkür ederim

Yani ileride bu sorun ile karşılaşacak arkadaşlara kısa tavsiye: Sadece A kayıtlarını yeni ip adresi ile güncellerseniz iş tamamdır