Yöneticisiyim demedim. Yöneticilik yapmadım.
Bahsettiğim kişi siz değilsiniz.
ULPOW adlı grubun çıkardığı bir söylenti dilden dile yayıldı ve bugünlere geldi dedim.
Bir noktaya gelmiş her belli başlı platform gibi bu platformunda sevmeyeninin olmayacağını söyledim.
O dönemden kalan insanların bugun sokak arası mafyalara evrilme şansı yok. Çünkü o dönemden kalan en küçük insan bile bugün 30 veya daha üstü yaşa sahip. Sokak arası mafyacılık oynayan gençler sitenin en aktif yıllarında daha yeni hayata göz açmış durumdaydı.
CW içinden dediğiniz gibi lamerler çıkmamış mıdır? Tabii ki çıkmıştır. 100 bini aşkın ve yüksek bir katılımcı kitleden bahsediyoruz. Lakin içerisinde çok bilgili, çok donanımlı ve halen günümüzde siber güvenlik alanında ülkemizde ileri gelen isimler de mevcut mudur mevcuttur. Yani kötüsü varsa iyisi de vardır.
Dediğim gibi zamanını doldurmuş eskide kalan kimisi için güzel anılar kimisi için nefret dolu anılar olan Türk internet tarihine öyle ya da böyle bir damga vurmuş bir platformdur.
vBulletin 3 'ü birisi kırmış bunu o zamanlar, aynı senin gibi C-W nin çok değerli ve yüksek rütbeli admini veya yetkilisi nick hatırlayamadım vBulletin dosyasına kendi kodlarını eklemiş nikiyle linkiyle onuda şifrelemiş adamım... dağıttılar ve o aralar birsürü forumlar açıldı sonra da C-W vBulletini heklemiş oldu değil mi birsürü forumlara index attı değil mi MaşaLLah🤣🤣🤣