4 yıl evvel omzumdaki ağrı için devlet hastanesine gitmişim ne demiş hatırlamıyorum. Sonra boynumda fıtık çıktı acil ameliyat denildi. 6 - 7 ay oluyor özel sağlık sigortamdan yaptırayım bare dedim sonuç 4 yıl evvel ki omuz muayenemde fıtık olabilir süphesi varmış ondan dolayı ödeme yapmadılar. Yani kısaca özel sağlık sigortası gelecekte olma ihtimalinizin olacağı hastalıkları garanti altına alıyor tabi hile yapıp önceki teşhislerinize bağlamazsa. bence hiç gereği olmayan para tuzağı bir sistem. Saygılar
Ah hocam ah. Forumda bir üyemize Allah kimseye göstermesin kanser teşhisi kondu. O gün bana yazdığı keşke zamanı geriye alabilseydim oldu.
Konuyu incelemenizi öneririm:
https://www.r10.net/off-topic/470859...ama-yapin.html
Sağlık sigortası artık bir lüks değil ihtiyaçtır. En ufak ameliyat 1 milyondan başlıyor. Türkiye de kaç insan bu parayı ödeyebilir? Diyebilirsiniz devlette olsun. Devletin ne kadar süre sonra vereceğini kimse bilemiyor artık. Kendimi geçtim Allah göstermesin öyle bir durumda ben evladımı imkanım olduğu sürece devlet hastanesinde ameliyat ettirmem. Herkesin görüşüne saygılıyım.