giray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Misal Asosyal bir insandım, devamlı internette takılır evden işe işten eve giden tiptim. Arkadaşlarım çağrır bir bahane üretirdim gitmezdim. Daha sonra çocukluk arkadaşlarım devamlı aramaya başladı devamlı dışarı çağırdı onlar ile sosyalleşmeye başladım yavaş yavaş. Daha sonra bir vesile ile eşim ile tanıştım ve o tanışma ile beraberliğimiz 10 yıl geçti ve 1,5 yaşında oğlum var şimdi.

Şükürler olsun o sosyalleşme olmasaydı hayatımda şuanda ne olurdu bilinmez. Herkes aynı şeyi demiş sosyalleşme bende bu sosyalleşmeyi hikayemin özeti ile söylemek isterim.

İnşallah güzel bir yarınlarınız olur, hayırlı bir eş bulmanızı mübarek günde Rabbim kolaylaştırır.

Kolay gelsin.
Güzel temenni ve ettiğiniz dua için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Konuya gelince sosyalleşme elbette önemli ama şanslı birisiniz doğru insanda denk gelmiş size 😊