Sonuna kadar zevkle okudum hocam. Yaşantınız ve yaşananlar hem ilham verici hemde düşündürücü. Düşündürücü olan şey şu ki; daha önce gördüğünüz 2k usd rakamını şuan hayal olarak görme düşünceniz. Size tabiki de kısmende olsa, hak veriyorum. Çünkü dünyada ve bir çok alanda ekonomik olarak vb. hiç iç açıcı bir hava olmaması bizi bir çok konuda ümitsizliğe sevk ediyor. Ancak siz geçen 6-7 yıl sonra şuan tekrardan "2019" yılını yaşıyorsunuz. Tıpkı o dönem ki düşünceyle "Durum artık ciddi benim kesin birşeyler yapmam şart" dediğiniz dejavuyu yaşıyorsunuz. Ardından başarmışsınız yine başaracaksınız. Sadece aklınız halen Asya'daki anılarınız ve yaşantılarınızın bir an önce tekrar (maddi özgürlük ile) geri gelmesini istemeniz ama en ufak başarısızlıkta "artık hayal oldu" gibi evhamlanmanız işinizi ve yeniliklerinizi yavaşlatıyor. Açıkçası motive olmanız yeterli zaten başarınız ortada ve tıpkı sizin forum üyelerine ilham verdiğiniz üzere, sizede ilham verenlerin olması gerekiyor ki, gerçekten başaracağınıza inananlardanım. Muhtemelen yeni bir yol daha bulacaksınız.
Not: Hocamla aynı yaştayız ve aynı kafadayız

Bizim kuşağın kafa yapısı; beyaz yakayla yaşamanın esaret olduğunu bilecek kadar, özgür, akılcı ve yenilikçi yapıdadır

Kaderimiz böyleymiş demeyiz, kadere yön veren birde iradem var deriz😊