Forumdan belki 10 tane sağlayıcıyla deneme amaçlı çalışmışımdır son 6 ayda, hepsi başta çok güzel güvence verip “biz ucuza alıyoruz, bize claude 60-70% ucuza veriyor” gibi açıklamalar yapıyor, tam bunlarla artık çalışabilirim, sürdürülebilir ve maliyeti çok uygun derken ertesi gün ya sistem patlıyor(geçen gün banlandı kendisi) ya da orjinal olmayan farklı bir modele route ediyor, açıkça belli oluyor arkadaşım senin farklı bir model verdiğin! neden milleti kandırıyorsun, ben bilmiyor muyum daha ucuz model kullanmasını, düşünemiyor muyuz sence ? Hak yemek ayıp değil mi, nereye kadar devam ettirebilirsin böyle ! Biraz öfkeliyim, çok dilim yandı malesef, şuana kadar hep Opus 4.6 kullandığımı sandım, bugün roo code ile AWS ve official Anthropic üzerinden karşılaştırma yaptım, çok ciddi farklar gözlemledim, sağlayıcıların max tokenları çok kısıtlı(5 kat fark var arada bazen).. Ben geçtekten güvenilir, birebir aynı sonuçları veren bir sağlayıcı bulamayacak mıyım? Daha çok ücret vereyim ona da razıyım artık!
https://wa.me/binds iletişime geçebilir mısınız, konuyla alakalı görüşelim.