cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay Kendini ülkenin sahibi görmek ve yada görmemek işte bütün mesele bu

İran Dünyanın en büyük 3 Petrol rezervine sahip
Her kuruşu terörü için harcadı ve Bu sadece Müslüman ülkelere saldırı için yapıldı
İran devleti için ilk 3 düşmanının tamamı Müslüman ülke

Haşdi Şabi ile Büyük şeytanala iş birliği yaptı zira öldürdükleri Müslümanlardı

Türkiye amabrgoya direndi İranı destekedş ve İran ambargo kalktığı Gün TR şirketlerini kovup AB şirketleri ile anlaşma imzaladı
En son rezillikte İstanbulda buluşmayı redeeti ve AÇıklamada Hiç bir Müslüman ülke olmayacak dedi
İran adam olup parayı kalınmaya veya savunmaya harcasa bu halde olmazdı Oysa İran bebek katili olmak ve nefretle yaşamayı seçti. Bir şekilde bedel ödenecek ağlamaya gerek yok.
Siz konuyu alıp bir yerden başka bir yere çekiyorsunuz. Kimin şeytanla ne imzaladığını ben bilemiyorum, sizin bilmenize de birşey diyemem. İran halkı ile yönetimini bir tutuyorsunuz ve yapılan en büyük hata da bu zaten. Günümüzde savaşlarda asker olmak, sivil olmaktan daha güvenli.
''En son rezillikte İstanbulda buluşmayı redeeti ve AÇıklamada Hiç bir Müslüman ülke olmayacak dedi''
Ben olsam aynı şekilde düşünürdüm ve katılmazdım. (Sizin söyleminizle bebek katili olan İran'a saldıranlar yani (Abd, İsrail) Donald Trump; toplantı ile olayları uzatmak istedik ama İran farkına vardı diye açıklama yaptı.) Müslümanım diyen ülkelerin durumu ortada. (mümin mümin'in kardeşidir, müslüman değil.)
Son 20 yıl içerisinde onlarca müslüman ülkeye saldırı düzenlendi, hepsi yerleyeksan oldu. Bunlarda İran gibi hak etti de, sizin bebek katillerine savaş açan Abd ve İsrail mi haklıydı?
''İran Dünyanın en büyük 3 Petrol rezervine sahip. Her kuruşu terörü için harcadı ve Bu sadece Müslüman ülkelere saldırı için yapıldı''
Bilmiyorum kaç yaşındasınız, bu bilgileri neye dayanarak yazıyorsunuz, cevap hakkı doğduğu için yazıyorum yoksa hayatta zaman ayırmam;
1-İran son 50 yılda Irak'taki Amerikan üslerine, saldırı düzünledi, o da ilk önce Irak tarafından gelen saldırya karşılık için,
2-Ortadoğudaki Abd üsleri hedef alındı, tehdit oluşturdukları için,
3-Suriye'de Işit hedeflerine saldırı yapıldı,
4-Pakistan'da İran hükümetine muhalif silahlı bir militan gruba füze ve İha saldırısı düzenledi.
5-İsrail'e 2024 yılında karşı saldırı düzenledi
6-Irak bölgesinde Abd gruplarına destekte bulunan bazı Kürdistan gruplarına saldırı düzenledi.

''İran devleti için ilk 3 düşmanının tamamı Müslüman ülke '' hangileri bunlar?
Siz bence haber izlerken ana medya grubuna fazla takılmayın hocam, başka kanallarada göz gezdirin. Medya gerçekleri değil, çoğu kez bizleri inandırmak istediği şeyi ekrana getirir.
Aklımda kalan 2 güzel söz var;
- Eğer ortadoğuda akşam yemeğine davetli değilseniz bilin ki menüde siz varsınız
-Savaş başladığında algılar savaşın önüne geçer.

Saygılar sevgiler...