Rfatdmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim evdekiler sağolsun sanki 6 ay bile değil 12 ay gideceğim gibi iç çamaşır ve çorap ayarladılar bende bildiğim kadar veriyorlar diye biliyorum ama mecbur götürücem
Ne yapsın ana yüreği işte oğlu sıkıntı çekmesin istiyor. Acemi birliklerde çamaşır yıkanmıyor iç çamaşırlarını kullanıp atarsın fazla götürmen iyi olur.

bu arada şu yazına cevap vermemişim
" benim bildiğim 3 numaraya vurluyor birde kötü birşey demedim ben soru sordum sadece ülkemii bende seviyorum sadece bir tandığım ortalama 2001 yılında askerlik yaptı 3 numara gerek yok dedi bizim zamanda bile 3 numara yoktu dedi ben kötü birşey demedim yani "

yanıtım şu:
Hocam askere gidiyorsun saç tıraşı soruyorsun ben buna sinirleniyorum eğlenmeye gitmiyorsun oraya kural var nizam var askere gitmeyene kız bile vermiyorlar kurallara uymalısın dakik olmalısın yarın bir gün savaş çıktığını düşünerek bizlere orada eğitim veriyorlar sorumluluk öğretiyorlar.