Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
model için çok maliyetli bir şeylerin olmasına gerek yok hocam veya popüler modeller eklenip bu kullanıcıya bırakılabilir api key girsin model seçimini yapsın. promt sistemine bağlarsınız onuda admin ayarlardan editlenebilir hale getirirsiniz, testler yaparak daha iyi hale getirsinler bir elin nesi var iki elin sesi var.

bir de bir kaç büyük panelde gördüm, wp bot yapmışlar iptal yazıyorsun direkt olarak iptal ediyor siparişi faildeyse değilse sağlayıcıya iletiyor, destek sistemine de bu şekilde bir şey entegre edilebilir. bilmiyorum nasıl yapılır ama araştırmak gerek.

Tam otomatikten kastımız sadece müşteriye değil de günümüz şartlarında yapay zekanın sağlamış olduğu mükemmel kolaylığı bu dönem için bu yazılımda da kullnılabilir diye düşünüyorum. En azından karşı tarafa iletilecek bir api sistemi yoksa bile gece 5 de müşteri yazsa bile karşıda muhattap bulabilmiş gibi yanıtlansın talebi ama sabit robot gibi değil de belirttiğmi gibi yapay zeka entegrasyonu ile gerçek temsilci gibi cevap versin.

ayrıca bir ek bir alan da olabilir, gelen taleplerden yapılacak işlem bekleyenler diye. xx sipariş için x müşteri iptal talep etti, x sipariş için müşteri telafi talep etti. gibi.
Bunlar gerçekten güzel ve kapsamlı fikirler hocam. Bakalım deneyelim ortaya ne gibi şeyler çıkıcak görelim.