Bilgekut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vatan , vatan için savaşanların çocuklarına kalacak mı ? Yoksa vatanı savunmak için hayatlarını verenlerin üstü bir kalemle çizilecek mi ? Ben bir ülkenin o ülke için ölenlere ait olduğunu görmedim. Benim gördüğüm masa başında bir kalemle ölenlerin üzeri çizilir. Öldürenler ödüllendirilir. Tüm orta doğu ülkelerinde bu böyledir. Doğal olarak insanları harcanacak kurşun olarak gören bir yapı vatan olamaz. Ayağımı bastığım yer bana vatandaşım diyorsa vatanımdır.
Olay Kendini ülkenin sahibi görmek ve yada görmemek işte bütün mesele bu

Deephunter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İran'a 45 yıldır boykot uygulanıyor.
Uygulayan ülkeler;
Abd, Avrupa Birliği Ülkeleri, Birleşik Kralık, Kanada, Avustralya, Japonya, Birleşmiş Milletler. vs. vs. vs...
Bu boykotu hangi ülkeye uygulasalar en iyi ihtimal İran kadar ayakta kalabilirdi.

Birde işin diğer boyutu var;
Mısır Cumhurbaşkanı: Enver Sedat
Pakistan Başkanı : Benazir Butto
Lübnan Başbakanı: Refik Hariri
Somali Cumhurbaşkanı: Ali Shermarke
Afkanistan Cumhurbaşkanı: Muhammed Necibullah
Libya Devlet Lideri: Kaddafi
Yemen Cumhurbaşkanı: Abdullah Salih
Irak Devlet Lideri: Saddam Hüseyin ve aklıma gelmeyenler illaki vardır.

Bu liste çoğunluğu müslüman olan ve ülkerinin gelişmesine katkıda bulundukları vakit öldürülen devlet liderleri.
Hiçbiri için halk kendini feda etmedi, tepki de göstermediler, karşılıkta veremediler. Sonrasında batılı güçler bir şekilde kendi istediği kişileri başa getirip o ülkeyi yaşanmaz hale getirdiler.
Bu defa İran ilk defa karşılık verir duruma geldi ve İran halkı kendi geleceğini kendisi belirleyecek. Ülkeyi yönetenler değil.

İran Dünyanın en büyük 3 Petrol rezervine sahip
Her kuruşu terörü için harcadı ve Bu sadece Müslüman ülkelere saldırı için yapıldı
İran devleti için ilk 3 düşmanının tamamı Müslüman ülke

[SIZE=\"3\"]Haşdi Şabi[/SIZE] ile Büyük şeytanala iş birliği yaptı zira öldürdükleri Müslümanlardı

Türkiye amabrgoya direndi İranı destekedş ve İran ambargo kalktığı Gün TR şirketlerini kovup AB şirketleri ile anlaşma imzaladı
En son rezillikte İstanbulda buluşmayı redeeti ve AÇıklamada Hiç bir Müslüman ülke olmayacak dedi
İran adam olup parayı kalınmaya veya savunmaya harcasa bu halde olmazdı Oysa İran bebek katili olmak ve nefretle yaşamayı seçti. Bir şekilde bedel ödenecek ağlamaya gerek yok.