Haklısınız ama henüz tamamlanmadığını belirtmiştim. Ürün eklemememin nedeni henüz tasarımın tamamlanmamış olması. Ürünler 3d baskı ile ve özel tasarım ile oluşuyor ve stok görsel veya yapay zeka görseli eklemek istemedim. Yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim dediğiniz ürün blog yazısı eklemesi yakın zamanda olacaktır. WhatsApp buton sıklığı da henüz online ödeme olmadığı için mevcut. Ve en önemlisi ai tasarım için de şimdilik maalesef yapılabilecek pek bişey yok. Şuan en usta yazılımcı bile kendisi yapmıyor ve yapay zekaya yaptırıyor. 😊 🙏
Rica ederim, benzer durum üzerine bugün başka bir üyeyle de tartıştık, yazılım kısmına sözüm yok, kimsenin görmediği bilmediği bir alan ancak tasarım olarak o kadar bariz ki "ben özel olarak tasarlanmadım" diyor. Projeniz güzel, belki çok güzel yerlere de gelecektir, sadece bu tasarımla başlamak biraz tercih gibi geliyor, birçok ücretsiz landing page mevcut, biraz düzenlemeyle istediğiniz sonuca kolayca varabilirsiniz, bundan çok daha güzel sonuçlar verir, tabi bunlar dediğim gibi bir tercih, sizin tercihiniz, benimki sadece olumlu bir eleştiri