Güzel hocam fakat cok siyah geldi bana gündüz temasıda olursa bi nevi gündüzü kullanmayı isteyenlerde tercih edebilir bu arada domainide efes diğe okudum

Her yerde karanlık tema kullandığım için alışkanlık olmuş 🥲 😅 yorumunuzu dikkate alacağım teşekkür ederim 😊
Domain konusunda da NFC'nin okunuşu olduğu için ve iş ile uyumlu olduğu için tercih ettik. Ama efes te fena değilmiş 😁
Güzel olmuş elinize sağlık
Teşekkür ederim. 😊 🙏
Rica ederim
%90 AI tasarımı olması.
%10 ise:
- Ürünlerde sadece Demo ürün olması ve diğer sekmelerin boş olması (yeni site evet ama en azından 1 ürünle tanıtım daha verimli olabilirdi)
- Blog sayfasının boş olması (takipçisiz hesap gibi)
- Sitenin en altına indiğimizde 3 yerde Whatsapp butonu bulunması (sahte ürün siteleri gibi)
Ben de Enfes diye okumuştum
Haklısınız ama henüz tamamlanmadığını belirtmiştim. Ürün eklemememin nedeni henüz tasarımın tamamlanmamış olması. Ürünler 3d baskı ile ve özel tasarım ile oluşuyor ve stok görsel veya yapay zeka görseli eklemek istemedim. Yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim dediğiniz ürün blog yazısı eklemesi yakın zamanda olacaktır. WhatsApp buton sıklığı da henüz online ödeme olmadığı için mevcut. Ve en önemlisi ai tasarım için de şimdilik maalesef yapılabilecek pek bişey yok. Şuan en usta yazılımcı bile kendisi yapmıyor ve yapay zekaya yaptırıyor. 😊 🙏