- Site Adı: DEP Dijital Eğitim Platformu
- Site Adresi: dep.adiyaman.edu.tr
DEP Dijital Eğitim Platformu
DEP, yaklaşık 1,5 yıllık yoğun bir Ar-Ge ve yazılım geliştirme sürecinin ürünüdür. Alanında uzman bir ekip tarafından,
yükseköğretim kurumları başta olmak üzere tüm eğitim kurumlarının gerçek ihtiyaçları analiz edilerek tasarlanmış ve geliştirilmiştir.
Platform; ölçme-değerlendirme, öğrenme analitiği, davranış takibi ve raporlama süreçlerini bütünleşik bir mimari içerisinde sunmak amacıyla modern, güvenli ve ölçeklenebilir bir altyapı ile programlanmıştır.
DEP bugün; güvenlik, performans ve veri analitiği odaklı yaklaşımıyla dijital eğitim süreçlerini yalnızca yönetilebilir değil, aynı zamanda ölçülebilir ve geliştirilebilir hale getirmektedir.
DEP; online sınav, ödev yönetimi ve dijital içerik takibini bütünleşik şekilde sunmak amacıyla geliştirilmiş bir eğitim platformudur.
Online İçerik Yönetimi ve Dış Platform Entegrasyonları- Ders bazlı video ve doküman yükleme
- YouTube ve benzeri video platformları ile entegrasyon
- Harici bağlantı ve gömülü içerik desteği
- İçerik görüntülenme ve erişim istatistiklerinin raporlanması
- Akademisyen tarafından içerik güncelleme ve versiyon kontrolü
DEP, kurumların mevcut dijital içerik altyapılarını değiştirmeden sistem içine entegre edebilmesine imkân tanır. Böylece hem yerel yüklenen içerikler hem de dış platform kaynaklı materyaller tek panel üzerinden yönetilebilir ve raporlanabilir.
Online Sınav Altyapısı- Çoktan seçmeli ve klasik soru desteği
- Otomatik değerlendirme (çoktan seçmeli)
- Klasik sorular için manuel puanlama
- Sınav süresi ve oturum kontrolü
- Soru ve seçenek karıştırma
- Öğrenci bazlı detaylı sonuç raporları
- MÜDEK ADEk vb. kuruluşlar için rapor üretme
Klasik Sorular için Yapay Zeka Destekli Yorum
Klasik sorular, talep edilmesi halinde yapay zeka destekli ön değerlendirme ve yorumlama sürecinden geçirilebilir. Bu özellik, akademisyene yardımcı bir analiz sunar; nihai değerlendirme yetkisi akademisyendedir.
Ödev ve Ödev Takibi- Ödev oluşturma ve teslim alma
- Teslim zamanlarının kayıt altına alınması
- Öğrenci bazlı ödev takip raporları
- Ders bazlı ödev performans izleme
Öğrenci ve Akademisyen Aktivite Raporları- İçerik tıklama kayıtları
- Video izleme sürelerinin raporlanması
- Sisteme giriş sayısı ve oturum süreleri
- Akademisyen içerik yükleme ve kullanım istatistikleri
Proliz Veritabanı Uyumluluğu
DEP, mevcut kurumsal veri yapılarıyla uyumlu çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır ve entegrasyona açıktır.
Güvenli ve Performanslı Altyapı- Güvenli kullanıcı yönetimi
- Optimize edilmiş sunucu mimarisi
- Yüksek eş zamanlı kullanıcı desteği
DEP, eğitim süreçlerini dijital ortamda ölçülebilir ve raporlanabilir hale getirmek isteyen kurumlar için pratik ve sürdürülebilir bir çözüm sunar.
Satış, kurumsal iş birliği, entegrasyon ve teknik destek süreçleri hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.