güzel domain hayırlı olsun, bendede komisyon.net var
Teşekkürler guzel yorumun ucun
Teşekkürler ederim
Domain iş görür iş makinesi pazar yeri gibi bir proje yapılabilir mesela.
Teşekkürler hocam 😀
ne eder bilmiyorum ama sektör de güzel iş yapar bi isim, hayırlı olsun
Sektör zor ondan proje yapar mıyım bilmiyorum?
Teşekkürler
Bu tarz domainleri kendiniz projelendirmeyecekseniz almanızın bir anlamı yok malesef hocam.
Aldık artık yapacak yok.
Teşekkürler
Şunu da unutmayın iş yapacak iyi domain boşta olmaz, sektörde talep ve boşluk varsa zaten havada kaparlar. Boşta domaini ancak kendi projeniz için kullanırsınız böyle domainler alayım satayım domainleri değildir.
Bunun için her dilde geliştirilmiş algoritmalar, kelime hacimleri, aranma oranları tespit edilip saniyeler içinde kayıt ediliyor domain satış siteleri tarafından.
.com uzantısı bile 13 yıldır 1500$'a satılamıyor mesela öyle düşünün. Bu domainin .com uzantısı 2018'de 3-4 Bin Türk lirasına satılamazken ben o tarihlerde 15bin liraya domain satıyordum girişimlere. Domain sektöründe trendler çok önemlidir. Markalaşma peşinde olan sektörlere domain satarsınız, seo ile pazarlama yapanlar için domain adı çok önemli olmadığı için böyle sektörlere kolay kolay satamazsınız. Yenilikçi fikriniz varsa bunu kendiniz hayata geçirmelisiniz.
Şahsen benim harfiyat ile ilgili projem olsa .net uzantısı yerine .com uzantısına teklif yapıp biraz daha ucuza onu alıp kullanırım.
.net uzantı da jenerik domainleri kendi projeniz için değerlendirin bence.
Hocam en beğendiğim mesajlardan biri oldu güzel aciklanissiniz teşekkürler
Güzel domain hocam, harfiyat işi yapanlara satılabilir.
Güzel domain hocam sektörel ve jenerik en azından hayırlı olsun.
Teşekkürler ederim