Selamlar hocam, bir aile dostumuza pasif gelir olsun 1-2 iş gelsin haftada pazar parası çıksın diye böyle bir iş modeli kurmuştum (umutsuz olarak) baya milletin ilgi odağı olan bir çalışma oldu.
https://www.r10.net/webmaster-genel-...s-firsati.html
İnsanlar trendyol yemeksepeti vs. varken buradan niye sipariş versin diye düşünürken daha çok toptan yemek siparişi için bu yolun tercih edildiğini gördüm.
Tavsiyem kesinlikle denemeniz sosyal medya ve web sitesi üzerinden inanılmaz bir ilgi görüyor.
Her geçen gün inanılmaz derece de aramalar artıyor.
Kısaca tavsiyem toptan ev yemekleri, cenaze, düğün organizasyon gibi alanlara yönelip diğer ürünleri de sipariş üstüne yapmanız.
Toptan ev yemeklerinden ziyade bahsettiğim gibi sokak arasında bir dükkan sadece paket için başlangıçta tatlı sonrasında işte kahvaltı, makarna veya tavuk markası ile devam etmek ama bir işletme ile bir kaç marka firma yemeksepeti trendyol acılıyor mu gibi sorular var aklımda
Kaliteli hizmet verdiğiniz sürece gıda zarar yazmaz. Franchise düşünürseniz, adile sultan var bu konuda sanırım sektörde zirve. İnanılmaz profosyonel çalışıyorlar, her şubelerin de lezzet aynı.
bir bakayım hocam
Küçük mutfakla olmaz.
Minimum 300 m2 dükkan olmalı duzcayak olmalı baca olmalı vs vs
Prosedürü uğraştırır ama tutar.
Çok kalabalık nüfus olan yerde açılmalı kendi markalarını yaratmalı ve o markalarla yürümelisin.
Reçete oluşturmak doğru menü yapmak önemli
Maliyetli iş yalnız
Maliyeti minimum tutmak adına küçük bir dükkan ile 1-2 çeşit girilebilir.
Ben olsam: Önce Bulut mutfak ile başlar iş oturunca fiziki dükkana geçerim özellikle bu dönemde.
Bulut mutfak dediğiniz sitesindeki markalarımı bize veriyor
Ben onlara gitmeden kendim yapmak istiyorum bu işi işte bir dükkan 3-4 farklı marka ile sadece prosedür kısmını bilmiyorum