blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, yazılımı görmek geliştirilebilirliğine bakmak isterdim. Kimse bir forum kurup emeğini başkasına emanet etmek istemez. Ücretsiz ama her şey sizin kontrolünüzde bu pek kabul edilebilir gelmiyor. Yine de başarılar dilerim.
Bunda bizim için 2 kriter var hem kendimizi ve kodları korumak hemde müşteriyi - kullanıcıyı korumak.

1- Kendimizi korumak için Cloud sistemde kendi özel sunucumuzdan size tamamen ücretsiz hizmet veriyoruz, xenforo, vBullein, Woltlab, ips gibi sistemlerin bu yapısı zaten var Cloud sistem olarak satışları var hizmet olarak. biz bunu Beta sürecinde olduğumuz için ücretsiz sağlıyoruz.

2- Müşteriyi korumak ise verilerini kesinlikle çöpe gitmeyeceği garantisini sunuyoruz ilgil sunucularımmız günlük yedeklenir, Ayrıca Tüm yönetim paneli sizde oluyor zaten biz sadece dosya tarafındayız, yönetim paneline herhangi bir müdahalemiz bulunmuyor.

3- beta aşamasından çıkınca lisanslı self hosted sistemi ile kurulum dosyaları kullanıcılara verilecek bu süreçte beta aşamsında şu anki yolu izleyeceğiz.

Ama şunu da belirtmek isterim: Forumu açtık tüm yapılandırmayı ayarladık, kullanıcı aldı inceledi 1 ay sonra kendi haline bıraktı saldı forumu, Bu durumda tamamen siliyoruz yani (Kullanıcıya bilgi vererek.) Bunun sebebi ise tamamen internetteki Forum - web site çöplüğü olmamasındnadan kaçınmak için yani şöyle ki ücretsiz veriyoruz ancak sırf deneme yapayım, domainim boşta durmasın ilgileneyim ilerleyeyim mantığı olmayan kişilerin külfetinden kurtulmak.