Dostum dediklerine katılıyorum ama burası ortak forum olduğu için herkes kendi bahçesi sanıyor istediği gibi yazıyor istediği gibi oynuyor, etik demişssin peki etik olmak herkese şart mı sence herkes etik olmaz ki beceremez çünkü doğru iş yapmak zordur her babayiğit yapamaz, yaptığını sanır öyle göstermeye çalışır ama malesef olmaz.
Bak bende sana bir soru sorayım YouTube videoları hazırlayıp yabancı isim ve ai ile oluşturulmuş hesaplar ile daha sonra r10 gibi forumlarda tesadüfen görmüş gibi paylaşıp böylece hit kazandığını sanan hatta bunu zeka ilr yaptığınız kendini zeki sanan insanlar var, peki bu etik mi?
Yada son bir örnek forumda yorum konusu var herkes google maps gibi birçok platformda haklarında yapılmış olumsuz yorumları siliyor hatta bunu parayla yapıyorlar ve belki buna fatura dahi kesiyor

bu etik mi sence insanların birbirini kazıklamaya teşvik etmek yalan yorumlar aldatıcı yorumlar vb bunlar ne kadar etik, şunu düşünüyorum hile hurda işi yapanları forumdan atabilseydik ne kadar güzel forum olurdu.
Çok haklısınız hocam, özellikle son dediğiniz maps konusunda. Ama etigide bir kenera koyuyorum. Garanti sunamayacagi yok kişisel kullanım yok politika vs. Gibi baheneler üreteceğin hizmeti niye sunuyorsun? Hiç satma veya garanti verme. Ah dediğiniz gibi atabilsek...