Dlkrt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim bunu yapabilmesi için sana sebep sunmak zorundalar. ya denetimini yaparsın sana uymuyorsa paneli açmazsın ya da açıyor ve kapatıyorsan sebep sunarsın. usulsuzluk mu yapılmış veya herhangi kanunsuzluk mu yapılmış belirtirsin.müşteri seçebilirler ama bunu paneli açmadan önce yapacaklar. herşeyi yasal olan sağlık bakanlığı denetimlerinden sorunsuz ve başarı ile geçmiş bir mağazanın panelini kapatıyorsun açıklama yapmıyorsun. bu etik değil. bunları kurtaran sözleşmelerinde ki "değişiklik yapma hakkını saklı tutar" ibaresi.
Kayıt olurken o sözleşmedeki ibareyi siz kabul ettiğinizi beyan ediyorsunuz tek tikle hocam, bunu sadece PayTR yapmıyor ki? Çoğu firma yapıyor, ha evet böyle olması sinir bozucu yalan yok. Önceden çalıştığı X siteyi riskli görmezken herhangi küçük bir problemde veya olası bir riskte Y sitenin fişini çekebilirler ya da aynı sektörde yeni kurulan Z siteye onay vermeyebilirler. Bunlar kendi tercihleri, nasıl siz X firmasından bir hizmet alırken istediğiniz zamanda bu alımı sonlandırabiliyorsanız finans kuruluşları da risklere göre kiminle çalışıp çalışmayacaklarını seçebilirler. Bence X sebepten riskli gördük, kapattık diye bilgi verdiklerinde gelecekte yaşanabilecek olası tehditleri önleyemeyeceklerini düşündükleri için bilgi vermiyor olabilirler.

PayTR sektörde tek değil, birçok seçenek var. Onlarda olmuyorsa banka posu var, hiçbiri olmuyorsa da bunun sorumlusu PayTR değildir bence. Evet pat diye kapamalarını falan bende tasvip etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın, bunu profesyonelce bulmuyorum fakat belli ki bir suistimale açık durum var bu yüzden önlem alınıyor. Tek seferde kayyım atanan şirketleri düşününce risk almak istememeleri doğal.