Merhaba eski tarihli gmail hesapları satıyorum;
YENİ TARİH KURTARMALI TÜRK HESAPLAR:
2-3 günlük karışık türk hesaplar
kullanılmamış temiz hesaplardır
mail şifre kurtarma olarak verilecektir
ADET FİYATI: 40TL
YENİ TARİH 2FA EKLİ TÜRK HESAPLAR: 2-3 günlük karışık türk hesaplar
kullanılmamış temiz hesaplardır
mail şifre 2fa olarak verilecektir
Kullanıcı Adı Kalitesi:
Hesaplarımızda rastgele ve uzun rakam dizilerinden oluşan kullanıcı adları kullanılmaz. Gmail adresleri mümkün olduğunca AdSoyad@gmail.com veya adres müsaitliğine göre AdSoyad + 1-2 rakam formatında oluşturulur. Böylece daha sade, okunabilir ve doğal görünümlü e-posta adresleri teslim edilir. ADET FİYATI: 50TL ESKİ TARİH YABANCI HESAPLAR: 2019-2024 tarihli karışık yabancı hesaplar
çerezli hesaplar
genellikle google mapste kullanıldı, bazı hesapların youtube kanallarıda aktif.
2FA kod ile verilecek
ADET FİYATI: STOK YOK!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SATIN ALMADAN ÖNCE OKUYUN İlk 24 Saat İLK Girişte Problem Yaşanırsa Hesap İadesi Sağlıyorum.
Satılan hesaplardan kesinlikle mesuliyet kabul etmiyorum hesap satıldıktan sonra bütün sorumluluk alıcıya aittir.
Satın aldığınız hesapların şifrelerini kesinlikle değiştiriniz. Aynı ip üzerinden çok fazla maile girmeyiniz.
Hesapların kullanım şekline göre performansı ve güvenliği değişebilir. Spam, yoğun işlem ve benzeri kullanımlar hesapların kapanmasına neden olabilir. Bu yüzden kesin süre garantisi verilmemektedir. yaşanabilecek doğrulama/QR problemlerinde mümkün olduğunca destek olunur. Satın alım yapan kullanıcı bu şartları kabul etmiş sayılır.