burada bahsetmiştim, "Yeni türkçe site kurmaktan kaçının. Google tr piyasasını ciddiye almamaktadır uzun zamandır, trafiği olmayan ve/veya yeni siteleri bile kolay kolay indexlememektedir, search consoledan gönderdiğiniz URLler bile ciddiye alınmıyor. İngilizce siteler ise en azından şimdilik search console üzerinden indexlenebiliyor. Google index API ise ingilizce sitelerde bile bir işe yaramıyor."
bu teorik SEO'ya girer, kesin bir şey söyleyemem, ama google'ın bu şekilde kullanıcıların kişisel verilerini kullanması etik olmaz, ciddi hukuki sorunlarla karşılaşabilir.
Anladım hocam ancak şöylr bit çıkmaz var
https://www.r10.net/yeni-web-siteler...-128640-a.html bu konu sahibi arkadaştan kredi aldım 5 adet. İndex almayan birbirinden farklı 3 site denedim max 15dk index aldı. Ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama inanılmaz bir yöntem bulmuş bence. Web search indexing api denedim hatta aynı anda 200 istek attım yok index almıyor ama bu komu sahibi arkadaş indexletmediği site yok 15dk da. Şunu demek istiyorum sanırım arkaplanda çalışan halen yöntemler olduğunu düşünüyorum sitemiz tr site olsa bile