Update regarding your TikTok Support ticket
Merhaba,
Bize ulaştığınız için teşekkürler!
Hesap doğrulama süreciyle ilgili yardım istediğinizi anlıyorum. Bu süreçte size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. 😊
Hesabınızın incelenmeye hazır olduğundan emin olmak için lütfen aşağıdaki adımları tamamlayın:
Öncelikle, hesabınıza bağlı bir telefon numarası ve e-posta adresi olduğundan emin olun. Bunları uygulama içinden ekleyebilirsiniz:
1. Profil'e dokunun
2. Kullanıcı adınızın yanındaki Düzenle seçeneğine dokunun
3. Ayarlar ve gizlilik'e dokunun
4. Hesap'a dokunun
5. Hem telefon numaranızı hem de e-postanızı eklemek için Hesap Bilgileri'ne dokunun
Ardından, hakkınızda yazılmış en az dört adet güvenilir profesyonel haber makalesi bağlantısı sağlamanız gerekmektedir. İncelemeye uygun bulunabilmesi için bu makalelerin 2010'dan sonra yayınlanmış büyük haber kaynaklarından olması gerekir. Lütfen yazının ana konusunun siz olduğunuzdan emin olun, çünkü blogları, kişisel web sitelerini veya ücretli reklamları kabul edemiyoruz.
İpucu: Wikipedia, doğrulanmış YouTube veya Spotify sayfalarınıza bağlantılar eklemek de başvurunuzu destekleyebilir.
Lütfen başvurunuzun daha so nra tüm doğrulama kriterlerimize göre tam bir incelemeye tabi tutulacağını unutmayın. Doğrulama hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım makalemize göz atın:
https://support.tiktok.com/en/using-...fied-on-tiktok
Saygılarımızla,
TikTok Destek Ekibi
Boş sayfaya can sıkıntısı uğraştım olaya bak 3 - 5 defa hep böyle diyor en sonunda bunlardan alıcam mavi tiki orjinal bir hesaba onu istiyorlar😂
Arkadaşlar sizce bu durumda nasıl yol izleyelim?