Herkese selamlar, ben turizm işletmeciliği son sınıf öğrencisiyim, Aynı zamanda Alanya'da yıllardır otellerin ön büro departmanında çalışıyorum. Bu yıl hem ekonomik sebeplerden hem de yeni destinasyonlar hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla ev arkadaşımla kıbrısa gidip otellere cv bırakacağız. Antalyadan uçak biletini aldık. 9 mart sabah gidiş 11 mart akşam dönüş şeklinde. İlk defa böyle bir seyahat yapacağımız için bazı sorularım bilgi sahibi kişiler yazarsa çok memnun olurum. Bu geziyi, hem turistik, hem iş amaçlı hem ticari yapmayı düşünüyoruz. Öğrenci olduğumuz için bütçe kısıtlı
İlk olarak neleri yapmalıyız, nelere dikkat etmeliyiz, nereleri gezmeliyiz alışverişi nerede yapmalıyız?
Konaklamayı nerede yapabiliriz. En ekonomik olarak neresi uygun olur?
Araç kiralamayı düşünüyoruz. Nereden kiralayabiliriz? Kiralarken nelere dikkat etmeliyiz?
Neler almalıyız?
Alkol kullanmıyoruz. Ama yinede alıp türkiyede satmak için en karlısı hangisi olur?
sigara kullanıyorum. kent d range blue kıbrısta hangisini alabilirim? Birde iki kartondan fazla alabilir miyiz? bir yolu var mı?
Kıbrısta ucuza alıp türkiyede 3-5 kar ile ne alıp satabiliriz?
İletişim internet için ne yapmalıyız trden yurtdışı paket mi? e sim io mu yoksa kıbrısa gidince farklı bir yolu var mı?
Son olarak kıbrısta turizm sektörü nasıl çalışan arkadaşlar vs varsa yardımcı olurlarsa sevinirim?
Ekstra tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz.