Hocam SEO konusunda promt için gemini - gpt en iyisi bence kodlama konusunda Claude 4.6 Opus en iyisi deniliyor ama bence yanlış neden derseniz çok fazla hata yapıyor kodu veya planı chat gpt daha iyi analiz ediyor.
Ben plan olusturunca Claude ile chate atıyorum ondan hataları düzeltilecekleri Claude vrriyorum
Windsurf ve Claude kullanıyorum ancak bazen gerçekten çok döngüye girerek beni gereksiz olarak beklettiğini gözlemliyorum. Fakat bu durum aslında kullanmakta olduğumuz Windsurf, Claude, vb gibi sistemlerin henüz %100 tam olarak gelişmediğini ve sürekli olarak geliştirmeye açık ve yeni güncellemeler ile geliştirildiğini de dikkate almalıyız.
Backend kısmını hazırlıyorum, farklı bir aşamaya geçiyorum ve işlemleri tamamlıyorum. Frontend kısmına geçiyorum bu sefer her hangi bir işlem sağlarken backend kısmını bozuyor gibi.