10k USD 440
1k USD 44
Ek modül vs vs derken ortalama fiyat olarak yazdım
Dükkan ile kıyaslamak 🤔 yarın öbür gün dükkan iş yapmadığı zaman çok çok dükkanı kapatır aldığı malzemeleri aynı fiyattan veya düşük bir fiyata satar zararı minimize eder. Ben şimdi bu uygulamayı aldım işler yolunda gitmedi istediğim kıvama gelmedi veya çalışmamın karşılığını alamadım verdiğim parayı çıkaramadım ben bu ürünü sizden 500 aldım 450 geri satacam dediğimde alacak mısınız zararımı minimize edecek misin hayır. Yanlış anlaşılmasın konu baltalama gibi bir niyetim yok hiç kimse ile de bir bagim yok sadece fikrimi yazıyorum istenilen fiyat öyle üç beş değil alayım olmadı kalsın köşede diyeyim.
Hayırlı satışlar bol kazançlar alan arkadaşlara da anlamlı projelerinde başarılar 👍
Yorumunuz için teşekkür ederim, fikrinizi açık ve saygılı şekilde belirtmeniz kıymetli 🙏
Ancak şunu net ifade etmek isterim;
cafe/dükkan kıyaslaması aslında gayet yerinde bir örnektir.
Bir cafe açtığınızda;
- Kira ödersiniz
- Dekorasyon yaparsınız
- Personel çalıştırırsınız
- Ürün alırsınız
- Reklam bütçesi ayırırsınız
Ve işler kötü giderse çoğu zaman yatırımın tamamını geri alamazsınız. Demirbaş satılır ama marka değeri, müşteri kitlesi ve harcanan zaman geri dönmez.
Bu projede ise durum farklı.
Bu bir “tüketim ürünü” değil,
lisanslı ve devredilebilir bir dijital varlık. İl lisansı devredilebilir bir hak olduğu için tamamen atıl kalmaz.
Ayrıca en kritik nokta şudur:
Biz bu projede, alan kişinin riskini minimize etmek adına sözleşmeye açık madde koyuyoruz.
👉 Satın alınan il lisansı, talep edilmesi halinde tarafımıza geri devredilebilir.
👉 Geri alım bedeli, ödenen tutar üzerinden hesaplanır.
👉 Sadece kullanılmış süreye karşılık gelen sunucu bedeli düşülerek iade yapılır.
Dolayısıyla burada “aldım köşede kaldı, tamamen zarar” senaryosu yok.
Bu garanti sözleşme ile verilmektedir.
Fiyatın yüksek görünmesi ise şundan kaynaklı;
Bu bir uygulama değil, şehir özelinde
tek yetkili lisans ve gelir modeli hazır dijital altyapıdır.
Yine de eleştiri kıymetlidir.
Alan herkese hayırlı ve bol kazançlı olmasını dilerim. 👍