Doğru diyosun. Gazzede lübnanda çocuklar ölüyor. Bunları her seferinde yazdığın kadar Uygur Türkleri için de paylaşım yaptın mı? Ukrayna için de paylaşım yaptın mı? araplara ağladığın üzüldüğün kadar ukrayna ve Uygur Türkleri için ağladın mı? Hadi hocam. yoluna git. Ben kendimden olanın yanındayım. Filistin dediğin devlet her fırsatta senin ülkeni Türkiyeyi satmadı mı? tamam ölen çocuklara ben de üzülüyorum ama bu sonucu değiştirmicek. Suriyelilerin Türkiye'de işledikleri suçların haddi hesabı yok. gettolaştılar. masum kadınlar çocuklar öldü 1 kere onları savundun mu? afganlar gereğinden ucuza çalışıp bir sürü insanı işsiz bırakılmasına sebep oldular bir kez olsun karşı çıktın mı? SENİN SAVUNDUĞUN ARAPLAR HER YÖNDEN BENİM ÜLKEME ZARAR VERDİ 1 KEZ ENGEL OLMAK İSTEDİN Mİ? git şimdi instagramda tiktokta free gazze diye paylaşım yap. sonra belki Türk olduğunu hatırlarsan o paylaşımın yanına uygur türkü paylaşımı, İNSAN olduğunu hatırlarsan da ukrayna paylaşımı yaparsın. Forumdan uzakdan Klavye erkekleği yaparak laf atmak kolay. sıkıyosa bu cümleyi kastamonuda benim gibi düşünen birisinin yüzüne söyle. seni sağ bırakıyor mu. Arap arap diye öldünüz öldüğünüz gibi ülkeyi de mahfettiniz. AZICIK İNSAN OLSAYDINIZ arap tasmalığı değil de insan olur diğer ülkeler içinde birşeyler yapmaya çalışırdınız.
Ve evet. Askerlikte Sınırda çok çatışmaya girdim. Türkiyenin gireceği bir savaşta, silahsa silah. tweet ise tweet. elimden ne gelirse herşeyi yaparım. Sizin gibi kabuğuma çekilip saklanacağıma Ülkem için ne yapabiliyorsam onu yaparım ve bundan gocunmam.
Tamam.
Boşuna "Bekara karı boşamak kolay" dememişler
İnşallah herhangi bir savaş çıkmaz ve yakın zamanda çıkacağınıda düşünmüyorum zaten...
Adamların bir dediğni iki etmediğimiz sürece neden savaş çıksın ki...