Dünyanin en Eski Mesleğidir Motorculuk ve eskisi gibi değil eğer aile kurmayacaksan evlat edinmeyeceksen yapabilirsin zengin olacağini düşünme ben hiç bir motorcunun zengin olduğunu görmedim vipe sezonunda ilgi görür ama oda yedirir içirir gezdirirler en baba birde şirket arabasi verirler
günümüzde herşey digitalda kayıtlı kalıyor düşünsene anne oldun ve evladın senin ***** görüntülerine bakıyor emnaule serisini çeviren sylvia kristel öleli çok oldu hala o flimleri izleyip hallenenler var amaç para kazanmaksa kazanamazsın ancak birisine ozel motor olursan başkasını bulana kadar sürer başkasını buldumu ona biner

) bu sürede de seni el üstünde tutar

bu piyasanin durumu

)
birde işin din ve inanç kısmı var bu kısımları es geçiyorum herkesin vicdanı kendisine ama şundan emin ol köpekten daha aşağı seviyede değer görüyorsun o parayi veren eller seni öyle zorluyorlar ki kendi zevkleri için ruhun bile kırılır ve parçalanır ha dişarda at gibi gezersin havalı civalı görünürsün para veren ellerden aldiğin parayla kendini mutlu etmeye arkadaşlarına hava atmaya çalışırsın ama oda bir yere kadar ruhundaki parçalanmışlığı gidermez gideremez çünkü sana o yatırımı yapanlar hayvani duygularını senin üzerinde gidermek için tüm sapkınlıklarıyla senin ruhunu darmadağın ederler
siz de sanırım yanlış anlamışsını aslında burda sıfır emek ile dürüst insanların önüne geçmeleri olay böyle kötü örnek olup ozendirmeleri zaten çoğu soyleminizde haklısınız