bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayat herkese adil degil tabi ki. herkes kendi tercihlerini yaşar. sizde mesela o kişinin yolundan gitmiş olsaydınız mesela bu konu burada açılmıyor olacaktı. belki de siz bu keyif çatan kısımda olacaktınız. fakat dürüstlüğü ve onurlu yaşamı seçmişsiniz. sinir bozucu olabilir tabi ki ama insanın kendinden ödün vermemesi ve normal bir yaşam insanın iç dengesini koruyan birşeydir. bu tarz kişilerin yaşantısı tamamen maddidir ve kendilerini herhangi bir alanda tatmin etmek için paranın alabilecegi şeylerle ilgilenirler. ornek olarak derdiniz oldugunda annenize veya yakın bir arkadaşına çay içerek bunu anlatmak mı isterdiniz yoksa versace gucci vb marka bir çanta aalarak üzüntünüzü yenmeye mi calisirdiniz.
belki benimki gariban edebiyati geliyordur size bilemiyorum fakat paradan cok daha güzel şeyler var bu hayatta.
para sorunu çözer ama fazla parada bazen sorunu beraberinde getirir. hayat bir dengedir. dengeyi ne tarafa bozarsan oraya dogru devrilir ona göre yaşarsınız hocam
doğru gerçi hangi konuda adil olsun ki burada da olsun işinde gücünde alın teri ile işini yapan sizde dahil çabasız bir şeyler görmek üzüyor sadece benim mesela bu yaşantımı sıkıcı bulan arkadaşlarımda oldu hem dürüst yasayacagiz kimsede tebrik etmeyecek çünkü insan kendi için yasar üstüne çok lüks hayatlarımız olmayacak bunlara üzülüyorum