İşin özü genel bi vasfı olmayan, günün belirli saatlerini vücudunu güzeleştirmek için spora ayıran, çeşitli estetik operasyonlarla yine vücuduna yatırım yapan, bunu normalleştirerek ve işin içine duygu sömürüsü katarak " kimler kimler neler yapıyor " ya da " daha beterini yapanlarda var " diyerek vücudunu kolay para adına halka sunuyor. Elbette bu bir seçim ve erkekler sayesinde canlı bir pazar. Bir süre dah - canlı olmaya ve ekmeğini yemeye devam edecekler gibi görünüyor.
İş AI Influencer olayına geldiğinde bile bir erkek başka bir erkek ile uğraşıyor. Bu durumda - yani ne diyeyim. Ci*sell*k boyutunda kadına ve bu işi yapan erkeğe ne tür yorumlar geleceğini az çok kestiriyorsun, talepleri kestirebiliyorsun zaten. Sana gönderilecek fotoğrafları tahmin edebiliyorsun. Hani değer mi böyle birşeye - bence değmez ya. Bilgisayar dünyasında yine çabalayarak emek vererek farklı bir sürü kol var. Ben olsam daha onurlu bir yolu tercih ederdim.
Edit: Sana derken konu sahibinden bahsetmiyorum sana "genel olarak herkes anlamında".
doğru diyorsunuz sadece bu kadar kolay zengin olmaları kötü örnek yani bir yerlerde kendi emeği ile yaşamaya çalışan insanlara hakaret gibi