İşin özü genel bi vasfı olmayan, günün belirli saatlerini vücudunu güzeleştirmek için spora ayıran, çeşitli estetik operasyonlarla yine vücuduna yatırım yapan, bunu normalleştirerek ve işin içine duygu sömürüsü katarak " kimler kimler neler yapıyor " ya da " daha beterini yapanlarda var " diyerek vücudunu kolay para adına halka sunuyor. Elbette bu bir seçim ve erkekler sayesinde canlı bir pazar. Bir süre dah - canlı olmaya ve ekmeğini yemeye devam edecekler gibi görünüyor.
İş AI Influencer olayına geldiğinde bile bir erkek başka bir erkek ile uğraşıyor. Bu durumda - yani ne diyeyim. Ci*sell*k boyutunda kadına ve bu işi yapan erkeğe ne tür yorumlar geleceğini az çok kestiriyorsun, talepleri kestirebiliyorsun zaten. Sana gönderilecek fotoğrafları tahmin edebiliyorsun. Hani değer mi böyle birşeye - bence değmez ya. Bilgisayar dünyasında yine çabalayarak emek vererek farklı bir sürü kol var. Ben olsam daha onurlu bir yolu tercih ederdim.
Edit: Sana derken konu sahibinden bahsetmiyorum sana "genel olarak herkes anlamında".