yapabilirsin hocam flutter zaten Uİ kısmı için Aİ nasıl kullanabilirsin diye dökümanı var istediğin şeyi en ince ayrıntısına kadar Aİ ye anlat veritabanı ne kullansın verileri nasıl tutsun animasyon kullanımında JSON şöyle olsun vs vs diye istersen basit bir kaç uygulama yapman için ücretsiz ders verebilirim kafası çalışan algoritmik zekası olan Aİ yi nasıl çalıştıracağını bilen herkes yapabilir . Bizde atom parçalamıyoruz nihayetinde tecrübe ile senin 1 ayda yapacağın işi 1 haftada yapıyoruz geliştirelebilirlik temiz kod okunabilir kod vs vs gibi şeylere dikkat et bunları birer prompt olarak Aİ agent ver 9 yıla yakındır Flutter yazıyorum benden temiz yazar
bu arada KİRO - Cursor ( Çok fazla Token Harcıyor ) - windsurf - Antigravity bu editörleri kullan
Hocam ; androidden başlamak istedim. chatgpt pro kiraladım. Firebase ve flutter kullanmamı önerdi. Firebasede tablolar oluşturttu, flutterda tablo isimlerini görüyor ama bir türlü listelemeler yapamadı. Uygulama seçimlerim hatalı sanırım.