Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar, tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin inşallah.

Direkt konuya geçeyim. Şu an İstanbul’dan Bursa’ya yolculuk yapmaktayım ve ilk defa Villa diye bir otobüs firmasıyla seyahat ediyorum. Daha öncesinde biraz araştırdım, yorumlar o kadar iyiydi ki bi denemek istedim. Pamukkalenin 5 küsür saatte gittiği yolu adamlar 2,5 saatte gidiyorlar. Fiyatı bi tık pahalı ama zamandan tasarruf etmek istedim.
Net söylüyorum: REZALET! Ayak kokusu mu istersin, 2,5 saat boyunca ağlayan bebek mi istersin, otobüsten inmeden 5 dk önce sigara yakıp yarısına gelince inen şoför mü istersin hepsi var. Otobüste bir Allahın kulu (şoför ile muavin dahil) Türkçe konuşmuyor, herkes kürtçe konuşuyor bu da cabası.
Bir daha ASLA ama ASLA bu firma ile seyahat etmem, etmek isteyen arkadaşlara da asla tavsiye etmiyorum. Nereye ne kadar şikayet edebilirsem her yere ediyorum. Herkes işini düzgün yapacak, gerekli uyarıları gerekli kişilere yapacak ki kimse rahatsız olmasın.
Bunlar benim düşüncelerim tabi ki. İsteyen deneyip gözlemleyebilir. Bunlardan rahatsız olmam, yeter ki hızlı gideyim diyen varsa buyursun.
Not: Birilerini kırmak yada ayrım yapmak değil amacım. Sürç-i lisan ettiysem affola.
Hayırlı forumlar.