Hocam dediğinize göre eksper raporunu paylaşmışssınız emniyet kemerleri ve airbag kontrol edilmeli yazıyor demişsiniz ve ekspere sok demişsiniz. Kendi satıcam airbaglara baktırdım diyor ama siz her şeyi baştan söylemişsiniz ayrıca aracı alırken arkadaşı neden bakmamış airbaglere? Aracın kazaya karışmadığını veya işlem yapılmadığını nerden bilceksinizki 1.5 sene geçmiş aradan eyer satış anında kusurlu olduğunu ispatlarsa ozaman sonuç çıkar güzel bi avukat tutun dava filan açılırsa bazen dava delillerine bakarak bile davayı açmaya bilirler. Eski eksper raporları duruyormu? eski mesajlar eski ilan açıklaması vs bi bilgi & belge toplamaya gidin hocam eksper raporu durmuyorsa bile eksper yaptırdğınız firmayla görüşün belgeleri verirler. Kafaya çok takmaya gerek yok bir şey çıkacağını sanmıyorum dava vs durum olursa
@Fahrettin; beyden destek alabilirsiniz
elimde belgeler sahibinden verileri duruyor hocam. geri kalan bildiğim tüm kusurları ben yüz yüze söyledim hatta çoğu kusurdan indirimde yaptım gereğinden fazla, bakalım hepsini toplayıp mahkemeye gidelim diyeceğim
Kendinde olmadığı ne malum
İşte o da olabilir hocam, araç bendeyken var mıydı bilgim yok ve ekspertiz raporunda bulunuyor kontrol edilmediği
Göz korkutmaktan başka bir şey değil. Ne mahkemeye gidebilir ne bunu kanıtlayabilir. Varsayalım gitse bile mahkeme sormayacak mı sen alırken expertiz niye yaptırmadın diye.
Ben de öyle düşünüyorum hocam bakalım mahkeme yoluna gidersek ne gibi sonuç çıkacak