Business abonelik ücreti ödediğiniz sürece sizde kalıyor kullanıcı adı yani öyle mi? Abonelik sona erdiğinde kullanıcı adını başkası da alabiliyor öyle ise doğru mu anladım?
( web nick mavi tik gidince 15 gün sonra gidiyor 30 gün sonra herkese açık oluyor bunu bilmenize fayda var )