Eline sağlık hocam çok güzel yazmışsın aktı gitti okurken

Kafa yapımız okuduğumdan yola çıkaraktan birbirine çok benziyor, ben de hem iş hem de sosyal hayatı direkt günlük yaşamın içine harmanlamak isteyenlerdenim. bizim gibiler vardır ve bu yazının bana olduğu gibi onlara da ilham olacağından eminim. Ayrıca umarım Twitter'da da başarıyı yakalarsınız, eğer X için aklınıza takılan sormak istediğiniz sorular olursa da bana yazabilirsiniz.
Açıkçası benim içinde kendi geliştirdiğim kültürüm oldu, hayatın içinde çalışmayı seviyorum. Başına buyruk olduğun için gezerken pat diye tableti veya mac'i çıkartıp işlere bakıp para kazanmaya devam edebilmek çok büyük nimet. Biraz dezavantajı şu oluyor: işlerle kafayı bozduğun için sosyal tarafta gün içinde sürekli insanlarla business konusmak istiyosun. Bununda farkına vardığım için kendimi arada frenlemeye calısıyorum ama konu illa oralara gidiyor : ) .
Umarım ilham olur çok isterim, öğrenci evinde otururken bi anda 0'dan o paraları görmek benim için muhtemelen hayatımın en güzel yılları olarak kalacak. O kafayada alıştığım için şimdi tekrar build etme aşamasındayım biliyorum belki ilk 5 app, ilk 3 proje, yada her ne build edeceksem elimde patlayacak ama aralarından 1 tanesi beni tekrar ileri taşıyacak. Bunuda bildiğim için sürekli motive olmaya calısıyorum hatta artık motivede yetmiyor - direkt disipline çalışma tarafındayım uykusuzda kalsam, 24 saatte olsa zorluyorum kendimi bitireceğim şeyleri bitirmek için.
X konusundada platform based ödeme almayı sevdiğim - insanlarla uğraşmak zorunda olmadığım için deneyesim geldi. 500 verifed follower sınırı uğraştırıcı olacak sanırım ama denemek istiyorum. Çok bir beklentim yok belki 2-3 tane claude hesabı parası çıkartır, pasif gelir pasif gelirdir. Hesap'ta para kaznama vs. açılırsa yada o işlere bakmak istersem kesin iletişime geçerim hocam sizinle, teşekkür ediyorum.