sQlice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar,

Normalde çok kolay kolay firma övme konusu açmam ama burada gerçekten hak edildiğini düşündüğüm için yazmak istedim.
R10’da hosting/sunucu arayan arkadaşları görüyordum, zaman zaman @alastyr; ’i etiketliyordum. Açıkçası o dönemde kendim müşterileri değildim ama sektördeki bilinirlikleri ve destek hızları dikkatimi çekiyordu. Destek taleplerine anında dönüş yapmaları, teknik ekibin ilgili olması vs. hep gözüme çarpıyordu.

Sonrasında ircforumlari.net için sunucu arayışına girdik. Görüşmeler sonucunda @alastyr; bize sponsor oldu. Taşıma sürecinde baştan sona gerçekten çok ilgilendiler.
Taşıma işlemi sorunsuz tamamlandı, herhangi bir kesinti ya da problem yaşamadık. Teknik ekip her aşamada destek verdi ve süreç tahmin ettiğimizden çok daha rahat geçti.

Açık konuşmak gerekirse sponsor olmasalar bile çalışılabilecek bir firma olduklarını net şekilde göstermiş oldular.
Bugün de güzel bir sürpriz yaptılar, hediye olarak kupa ve powerbank göndermişler. Açıkçası beklemediğim ince bir hareketti. Küçük gibi görünen ama insanı mutlu eden detaylar bunlar 🙂
Hem sponsor destekleri hem de profesyonel yaklaşımları için buradan da teşekkür etmek istedim.

Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler 🙏

Güzel yorumunuz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz 🙏

Süreç boyunca yanınızda olabilmek ve taşıma işlemini sorunsuz şekilde tamamlamak bizim için gerçekten keyifliydi. Küçük sürprizlerimizle sizi mutlu edebilmiş olmak da ayrı bir mutluluk. Teknik ekibimiz her aşamada destek vermeye özen gösteriyor, sürecin rahat geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu şekilde geri dönüş almak bizi çok motive ediyor.

Tekrar teşekkürler, her zaman yanınızdayız 🙂
fkbs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile sorunsuz bizde çalışıyoruz. Aldığımız tüm tr uzantıları @alastyr de biz de bir firma olarak böyle dostlar tanımamız güzel oluyor.

Bu arada bizde adresimizi @alastyr de olan adresimizi güncelledik Bir kupa şahane gider
Güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Kupayı size ulaştırabilmek için adresinizi özel mesaj üzerinden talep ettik.

Küçük bir sürpriz gibi görünse de, kullanım sırasında sizi mutlu etmesini umuyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Rewora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de değil dünyada bile ilk 10'da olacak bir firma... bende buradan teşekkür ederim isminin nasıl okunduğunu hala çözemesem bile
Güzel sözleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. İsminin okunuşu biraz kafa karıştırıyor olabilir

fedaii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birden çok teşekkür konusunda denk geldiğim için @alastyr; firmasını merak ediyorum valla
İlginiz için teşekkür ederiz. ALASTYR'ı merak etmeniz bizi mutlu etti. Hizmet kalitemizi deneyimlemeniz için Tera hosting paketinde %50 indirim ile destek olmaktan memnuniyet duyarız. Böylece hem performansı görebilir hem de süreçleri sorunsuz yaşayabilirsiniz. Dilerseniz detayları mesaj üzerinden paylaşabiliriz.