Eğer vaktin çoksa, nakit akışı için bi endişen yoksa, yapmaktan keyif alıyorsan, para kazanmasam da problem değil olarak düşünüyorsan ve geliştirme sürecinde yeterliliğin varsa neden olmasın?
Yazılım sektörüne ilk başlangıcım bir arkadaşımla beraber "Biz şu oyunu şu şekilde yapsak nasıl olur?" dediğim arkadaşımla kafede otururken başladı diyebilirim

Eğer aklında bir proje varsa ve yapmak istiyorsan dediğim gibi maddi imkanın da varsa yap hocam hiç düşünme yukarıda hocamın da dediği gibi "Herkes her şeyi der" önemli olan senin içinden gelen senin iç huzurun.
Hocam sıfır noktasındaysanız hiç uğraşmayın. AI 1-2 yıla zaten app basar hale gelir. AI lerle içli dışlı olun. AI lerle üretirsiniz.
0 değilim yazılımcıyım web ve mobil konusun oldukça deneyimim var halihazırda bir şirkette maaşlı çalışıyorum fakat pasif gelir oluşturmak adına mobil oyun tarafına geçmeyi planlıyorum fakat araştırdığım kadarıyla modellemeler vs çok uzun süreç oyun süreci değer mi yapılır mı bunu merak ediyorum yapmadan tabi bilemeyiz ama reklam konusundada büyük paralar harcayacak bir durumum yok