Aynı şeyleri bende düşünmedim değil. Bazı absürt şeyler geliyor başıma tesadüf gibi duruyor. çok içerik üreticisi mevcut son zamanlarda aşırı artış gösterdi. daha çok satılabilir ürün alakalı videolar karşıma çıkıyor. ama bazende bilgisini aradığım şeylerde çok geçmeden karşıma çıktığı oluyor. Bekliyorum yarın karşıma çıkar diye çıkıyor öyle bi sistem yani. Ufak bi sessiz ortamda iki kişinin muhabbeti sonrası telefon çaldı google maps için aradılar. mailimiz elindeymiş 10 bin tl istediler. 1 2 gündür maps üzerinden konuştuk. Arayan kişi kadın. Haritalara konum bilgisini girdim şirkete hotmail üzerinden. Fakat maili çalmışlar gibi. Şifre değiştirmek istediğim zaman kurtarıcı maili çok yabancı biri çıkıyor hatırladığım kadarıyla hindistan tarafından birine ait. Araştırma sonrası google maps e eklenen konum tekrar silinmiyormuş. Güncelleme yapıldıkça sisteme bir şey yapamıyorlar. Kadın beni tekrar aradı kapatırım dedi. Kapatamazsın dedim sürekli güncelleme yapacağım bir kuruş bile vermem dedim. arkadaş şirkete ben ücretsiz kuruyorum kadın çıkmış 10 bin tl istiyor. 2021 tarih.