Değerli yorumlariniz için çok teşekkür ederim.
Sıcak su buharı denedim. Şikayetim baya azaldı.
Yarin diğer önerilerinizi de dikkate alacağım. Çok sağolun.

Norman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
su kaynatın hocam bi kaba koyun kafanıza havlu geçirip buharı soluyun baya rahatlayacaksınız
Omurcn53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemik kırığı sebebiyle estetik oldum, tam rahatladı derken tekrar kırdım şuan yine aynı şekilde nefessizim tek çarem Watsons'un burun bandı oldu. Gözüm tekrar ameliyatı kesmiyor, bununla çare buldum kendime.
Halinizi anlayabiliyorum çok geçmiş olsun
Zhons adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tavsiye olarak doktorunuzla görüşmeden ilaç kullanmayın derim neden olan sebebe göre hekiminiz size uygun tedaviyi belirler Abfen Farma Sinus Rinse Kit size bunu önerebilirim yardımı dokunabilir
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben genelde acı yiyorum o zaman nezle gibi akıyor içeride ne varsa
Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastalığın iyisi kötüsü mü olur hocam. Adı üstünde hastalık Neyse gelmiş geçmiş olsun. Ramazan ayı bu, zor geçer, hele kış aylarına denk gelince... Dikkat et kendine
firatatalay34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süre hocam beklemeyin. Sağlık ocağı olsa dahi gidin muayene olun. Ben de aynı güne olmasa dahi 1 hafta sonrasına randevu alıp, hemen gittim, en azından randevunuz varken yine kayıt açıp muayene ediyor bazen doktorlar. Yani en azından kayıt olması için her türlü randevu alın öyle kalkın yarın gidip uğrayın. Bugün bu şekilde muayene oldum ben.
Asıl randevulu hastaları aldıktan sonra fırsat olunca öğlen hemen beni aldılar.

Geçmiş olsun 👋🏻
burakorkmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocukluktan kırık ve burun etim vardı. Artık öyle bir noktaya gelmiştim ki cebimde çantamda otri** adlı ilaçla dolaşıyordum. Günde 25 30 sprey sıktığım bile oluyordu. Öyle lanet bir şey bu nefes alamamak. Ameliyat oldum geçti dedik şimdi de alerji sebebiyle en ufak bir soğukta sol burun deligim tıkanıyor. Geçmiş olsun herkese.
DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geniz akintisi, kuru, yapismis mukus seklindeyse bir buguseptil tarzi bir yontem oneririm. Devamli sicak hava almalisiniz, soguk havalarin bas belasi o genze yapisaan igrecn balgamimsi sey. Umarim ondan yoktur. O yoksa zaten burin saril saril akar bugu septil ve kaynar suyla. Guzel bir bamya corbasi oneririm bir de. :d

Bazi ilaclar enteresan sekilde burun tikanikligi yapiyor bir de. Aldiginiz herhangi bir ilac varsa yan etkilerini arastirmanizi oneririm.
HaciAbiGame adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam burun tıkanıklığı gerçekten yaşam kalitesini düşürüyor özellikle gece uykuyu bozuyor. 10 Mart’a kadar en pratik çözüm günde birkaç kez serum fizyolojik ya da deniz suyu spreyiyle burun yıkamak olur, düzenli yapınca ciddi rahatlatıyor. Ortam çok kuruysa odayı nemlendirmek ve ılık duş sonrası oluşan buharı solumak da geçici olarak açar. Yatarken başı biraz yüksek tutmak nefes almayı kolaylaştırır. Eczanedeki burun açıcı spreyler hızlı etki eder ama 3-4 günden fazla kullanmamaya dikkat et yoksa daha fazla tıkanma yapabiliyor. Eğer alerjik bir durum varsa antihistaminikler işe yarayabilir ama düzenli kullanımı yine doktora danışmak daha doğru olur.
dnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben ameliyat oldum yine aynı birşey değişmedi, hemen hemen herşeyi kullandım nafile. Baş ağrınız oluyor mu bilmiyorum bende tıkanınca hemen baş ağrısı oluyordu.
Berkeyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı problem bende de var hocam doğal gaz açık olduğu zaman çok fazla bir burun tıkanıklığı yapıyor ve bütün gün o şekilde devam ediyor dışarı çıksam bile, bunu Xiaomi‘nin nemlendiricisi ile çözdüm işe yarayacağına gerçekten inanmıyordum fakat çok işe yarıyor
BotMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam olarak bu durumu yedi sekiz gündür yaşıyorum. En son traş olduğum da ayıptır söylemesi burun içi ağda yapıldı. Hep yara oldu kabuk bağlıyor. Koparıp atıyorsun yine aynı şekilde kanama derken çok daha fazlası bile olabilir.

Bundan evvelinde ise tıkanıklık problemi vardı ağda sonrası düzeldi ama bu sefer de böyle bir problem yaşıyorum.
deeprock2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemik eğriliğinden dolayı ameliyat olmuş (kemikten alındı, ete dokunulmadı) biri olarak; biraz yüksek yastık, mometix (ilaç), acı biber, nem oranını dengelemek (doğalgaz vb. açıksa uyanıkken pencereyi 1, 2 milimetre açık bırakmak) bende işe yarıyor.

Yaklaşık 20 yıl önce, kemik eğriliğinden dolayı devlet hastanesinde ameliyat olmuştum. Ameliyat sorunlu geçti. Bir, iki gün sonra tekrar doktora gittim. Çünkü kanama kesilmedi. Doktor Sağ olsun (!) "iğne yok" diyerek uyuşturmadan neşterle operasyon yaptı. Estetik bozuldu. Ne olduğunu anlamak için özel muayenehanesine gitmek zorunda kaldım. Devlet hastanesindeyken konuşsa cebi incinir
O dönem, ameliyat yaparsa doktora artı gelir sağlama olayı başlamıştı. Çıkarı için ameliyat yaptıysa şaşırmam. İkinci operasyonda anestezi yapmaması, özel muayenehanesinde dilinin açılması, insanda şüphe yaratıyor. Umarım Hipokrat yeminine uymuştur