Freelance sektörünü bitiriyorlar Full Stack Developer olmama rağmen sadece kendi çevreme iş yapıyorum bazen 3k bazen 8k bazen 10k bazen 20k para geliyor işe göre ama her ay değil tabi ki meblalar değişiyor çok yakınım olmadığı müddetçe kriptodan alıyorum parayı IBAN'dan almam R10'da ki konuları gördükçe instada ki haberleri gördükçe ama şirket açma mevzusu tamamen karmaşık yani vergi verelim de kazancımızın yarısından çoğu şirket ve muhasebeci masraflarına gidiyor ben bir şirkette çalışmıyorum ya da çok büyük projeler yapmıyorum ki aylık gelirim 80k 90k vs olsa eyvallah diyeceğim de o kadar da kazanmıyorum şuan ki gelirimin de zaten yarısı temel ihtiyaçlar kira vs vs var onlara gidiyor üstüne bide bunları da ekleyince benim kazandığım para tamamen bitiyor IBAN'dan para alsak içeri girme ihtimalimiz var karşıda ki in mi cin mi belli değil vergi vermesek ceza yiyoruz mesleği kanıtlasakta fark etmiyor çünkü şirket yok o vergi cezasını yapıştırıyorlar her türlü ne yapacağız bende bilmiyorum